Kontakter     DIY     Om oss
0700 346 151
kr0.00 Varukorg

Villkor

Kundservice
 

Kontakta oss
"JB Måleri och Bygg" är belägen på adressen:

Thorild Wullfsgatan 12

0046700346151

 

Frakt & leverans


Leveranstider Sverige:
5-7 vardagar alternativt 7-14 vardagar, 14 - 35 vardagar:

Då vårt sortiment ständigt växer i en rasande takt så lagerförs vissa produkter av våra leverantörer. En normal leveranstid är då ca 5-7 vardagar alternativt 7-14 vardagar beroende på leverantör och varumärke eller 14-42 vardagar för specialdesignade produkter som dörrar, fönster, stängsel osv. Läs mer inne på respektive produkt för beräknad leveranstid.

 

Beställningsvara – 14-42 vardagar:

 

FÖR PRODUKTER SOM - Träfönster, PVC-fönster, Trädörrar, PVC-dörrar, Trädgårdshus, Små skjul av trä osv.

 

Leveransförsening
JB Måleri och Bygg jobbar intensivt för att du som kund ska vara så nöjd som möjligt med våra leveranser. Ibland uppstår dock leveransförseningar. Det kan röra omständigheter utom vår kontroll eller i vissa fall som en konsekvens av mycket högt tryck under högsäsong. Vid leveransförsening försöker vi kontakta dig som kund för ny leveransvecka. Av ovan skäl rekommenderar JB Måleri och Bygg att inte boka hantverkare förrän ni har kontrollerat att rätt artiklar har levererats och att inga skador har uppstått under leveransen.

 

Vid transportskador skickar vi så snabbt som möjligt ny ersättningsvara men ersätter inte kostnader som uppkommer p.g.a. stillestånd eller liknande. I vissa fall kan kompensation komma att utgå vid en försening. Detta sker då i form av prisavdrag enligt nedan på förhand överenskomna nivåer:

 

≤2 vecka – Inget prisavdrag

3 veckor – 1 % av ordervärdet

≥ 4 veckor – 2 % av ordervärdet

Uppgifter på frakt- och plockavgifter uppges på vår hemsida innan ditt eventuella köp.

 

Leverans direkt från Göteborg

Vi kan erbjuda leverans från Göteborg redan idag. Om du är intresserad av vårt erbjudande, vänligen kontakta vår beställningsvdelning på telefon 070 – 034 61 51  Öppettider Måndag - Fredag: 08-19. Lördag - Söndag: 10-16 för mer information om eventuella betalnings- och leveransvillkor.

BETALNINGSVILLKOR

I vår onlinebutik JBBM.SE erbjuder vi olika betalningsmetoder - Banköverföring eller Swish betyder.

Först väljer du "Med banköverföring /Swish och tryck på "Bekräfta beställningen".
Då får du en faktura på din e-post.
Du har två alternativ.
Det första alternativet är att betala via din bank.
Det andra alternativet är att betala via Swish-konto till 0700346151.
OBS! Med SWISH pengarna kommer snabbt och smidigt vad innebär vi skickar produkt nästa dag.


PayPal eller Kreditkort - Efter att du väljer '' Med PayPal eller Kreditkort '' betalning och tryck på '' Bekräfta beställningen '' kommer du att överföras till PayPal webbplats där du måste betala från ditt PayPal-konto. Om du inte har PayPal-konto väljer du bara nedan för att betala med ditt kreditkort.

Köpvilkor
 

1. Allmänt
 

Dessa allmänna villkor (”Villkoren”) gäller mellan JB Måleri och Bygg och dig som gör en beställning från oss via JBBM.se.  Utförliga kontaktuppgifter och övrig information om JB Måleri och Bygg framgår på webbplatsen. Villkoren gäller endast för dig som är konsument och som genomför din beställning och därmed köper en vara av oss via Webbplatsen.

Du som handlar som privatperson behöver vara över 16 år och inte stå under förmyndarskap. Om du är under 16 år krävs dina målsmäns samtycke för att få beställa hos oss.
Vi kan när som helst ändra dessa Villkor, men de ändringar som du godkände vid tiden för ditt köp gäller alltid det köpet. Alla ändringar kommer att framgå av senast publicerad version av Villkoren på Webbplatsen. Ändringar träder ikraft från det att du har accepterat Villkoren, det vill säga i samband med att du genomför ett nytt köp.

 

2. Product information osv.
 

Vi reserverar oss för slutförsäljning av produkter samt eventuella bild- eller skrivfel på Webbplatsen, i annonser eller annat marknadsföringsmaterial samt produktbeskrivningar. Bilder på Webbplatsen som visar produkter, i annonser och annat marknadsföringsmaterial ska uteslutande ses som illustrationer och inte någon specifikation över produktens egenskaper, funktioner, ursprung eller någon garanti. JB Måleri och Bygg ansvarar inte för information på webbplatsen som kommer från en tredje part.

Var medveten om att skärmbilden på din skärm, surfplatta eller mobiltelefon kan ändra färgen lite gran.

Innehållet på JBBM.se är skyddat av upphovsrätt. Produktnamn och logotyper kan även vara skyddade av varumärkesrätt eller enligt marknadsrättslig lagstiftning. Detta innebär att varumärken, firmanamn, produktnamn, bilder och grafik, design, layout samt information om produkter, tjänster och annat innehåll inte får kopieras eller användas utan föregående skriftligt medgivande från oss.

 

Om brutna kulörer

På JBBM.se kan du beställa färg i flera olika kulörer. Strax efter att vi har tagit emot din beställning blandar vi till din färg, och denna färdigblandade färg kallas bruten. Den produkt du då tar emot är speciellt framställd för dig och vi kan därför inte ta varan i retur.

 
3. Kampanjer, rabattkoder och andra erbjudanden
 
Vi kan från tid till annan genomföra kampanjer, rabattkoder och andra erbjudanden för olika produkter

För produkter som omfattas av sådana Erbjudanden gäller det förmånliga priset eller de förmånliga villkoren under den begränsade period som finns angiven i samband med det aktuella erbjudandet eller så långt lagret räcker.

Om kakel.


  I vår butik JBBM.SE erbjuder vi bara det högsta kvalitetsplattor från hela världen.
  Vi övervakta noggrant kakelresterna i våra lager, men de plattor du köper kanske inte längre är tillgängliga, eller inte tillräckligt.  Vi ber om ursäkt för det och du kommer att erbjudas följande val:


 1. Köp andra klinker/kakel.
 2. Beställ från tillverkaren för tillräcklig mängd (2 veckor till 3 månader)
 3. Om du inte vill ha tidigare versioner återbetalar vi dig 100%.

 

4.Garanti
 

Utöver reklamationsrätten lämnar vi även garantier med olika omfattningar för våra olika produkter. Garantiernas omfattning och tid ser du i monteringsanvisningen eller på vår hemsida vid respektive produkt. Garantin avser ersättningsprodukt eller av oss sanktionerad reparation under förutsättning att monterings- och skötselinstruktioner följts. Fakturan gäller som garantisedel. Kontakta oss på JB Måleri och Bygg kundservice så hjälper vid dig. I övrigt tillämpas konsumentköplagen.

 

Returpolicy & återbetalningar
 

Som privatperson har du alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar hos oss på JBBM.se. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända, oskadade varor med obruten förpackning inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket.

Vid utnyttjande av ångerrätten betalas returfrakten av dig som kund, fraktkostnaden för retur är volym och viktbaserad. Alla övriga kostnader betalas tillbaka till samma konto du använde vid beställningen av dina varor, senast 14 dagar av mottagandet av din retur.

 

Ångerrätten gäller inte för sk. tillverkningsvaror, som tillverkas efter din beställning såsom stugor, dörrar, fönster samt våra garageportar. På produktsidan hittar du information om varan är en sk. tillverkningsvara. Ångerrätten gäller inte heller på öppnade toasitsar på grund av hygieniska skäl.

Observera att om virket är obehandlat och ska användas i utsatta området i till exempel bastu, vid fasadbeklädnad och vid golvläggning etc. behöver du behandla detta med lämplig produkt.

Också, Ångerrätten gäller inte för FÄRGER, Spacktel, grundfärger, skruvar och andra produkter där färg, ton eller specialstorlek tillverkades speciellt för din användning, förrutom om produkten skadas vid leverans.

Vänligen se varje tillverkningsvaras beskrivning på produktsidan.

Också, Ångerrätten gäller inte om du har skadad originalförpackningen efter att du öppnat objekt eller föremål.

Vi använder kakor för att vår webbplats skall fungera så bra som möjligt samt för marknadsföring och statistik Läsa mer Förstår